Πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική πισίνα / εξωτερικό jacuzzi με θέα θάλασσα
Μια υψηλής αισθητικής αξίας εμπειρία διαμονής για απαιτητικούς ταξιδιώτες

Θαλπωρή, αρμονία και ένα έντονο αίσθημα χαλάρωσης. Αυτά είναι τα συναισθήματα που κατακλύζουν νομοτελειακά κάθε επισκέπτη με το που εισέλθει σε μια από τις 6 νεόδμητες σουίτες (40- 50 τ.μ, για 3-4 άτομα) του Opalia Suites.

Διακοσμημένες, με φυσικά υλικά όπως ξύλο καστανιάς, απαλή τονική χρωματική παλέτα και ατμοσφαιρικό φωτισμό που αναδεικνύει τις εμπνευσμένες αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές πινελιές του χώρου, επενδύουν στη λιτή πολυτέλεια και τη boho-chic αισθητική προκειμένου να συνθέσουν μια ιδιαίτερη -ταυτόχρονα μοντέρνα και διαχρονική- Κυκλαδίτικη εμπειρία διαμονής.

Ξεκινήστε την ημέρα σας στο Opalia Suites με μια αναζωογονητική βουτιά στην ιδιωτική πισίνα (9-20τ.μ.) της σουίτας σας ή στο εξωτερικό jacuzzi σας με θέα το απέραντο γαλάζιο, πριν αποφασίσετε αν θα πάτε για μπάνιο, θαλάσσια σπορ ή καταδύσεις στη δημοφιλή παραλία της Περίσσας, με τη χαρακτηριστική ηφαιστειακή μαύρη άμμο, που απέχει μόλις 30μ. μακριά. Εκεί, στον προσεγμένο εξωτερικό χώρο της σουίτας σας, που έτσι και αλλιώς θα επιστρέψετε το βράδυ, μετά από μια μέρα εξερεύνησης του πιο κοσμοπολίτικου νησιού της Μεσογείου, για το τελευταίο cocktail της ημέρας υπό το φως των αστεριών.