Ιδανική τοποθεσία στην μεγαλύτερη παραλία της Σαντορίνης

Προνομιακά τοποθετημένο μόλις 30μ. από τη δημοφιλή οργανωμένη παραλία της Περίσσας, με τη χαρακτηριστική μαύρη ηφαιστειακή άμμο και τη μεγάλη γκάμα προσφερόμενων δραστηριοτήτων (καταδύσεις, θαλάσσια sport, water park), το Opalia Suites σας επιτρέπει να εξερευνήσετε με άνεση το πιο κοσμοπολίτικο νησί της Μεσογείου πριν επιστρέψετε στην σουίτα σας-καταφύγιο ιδιωτικότητας με την ιδιωτική πισίνα ή το εξωτερικό jacuzzi με την πανοραμική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Εύκολα προσβάσιμο τόσο από το κεντρικό λιμάνι (10,7χλμ, 22 λεπτά με το αυτοκίνητο) όσο και από το Αεροδρόμιο Σαντορίνης (13,1χλμ, 25 λεπτά με το αυτοκίνητο), το Opalia Suites βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τις καλύτερες παραλίες του νησιού, όπως τον Περίβολο (6 λεπτά με το αυτοκίνητο), τη Bλυχάδα (12 λεπτά με το αυτοκίνητο) και την εντυπωσιακή Κόκκινη Παραλία (22 λεπτά με το αυτοκίνητο).

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται επίσης ο παραδοσιακός οικισμός του Εμπορείου (7 λεπτά με το αυτοκίνητο), με το έντονο μεσαιωνικό και τους παλαιούς ανεμόμυλους, ο αντίστοιχος του Πύργου (14 λεπτά με το αυτοκίνητο) καθώς επίσης ο αρχαιολογικός χώρος της Αρχαίας Θήρας του 8ου αιώνα π.χ. που είναι χτισμένος στην κορυφή του Μέσα Βουνού και ο αρχαιολογικός χώρος του Ακρωτηρίου.

Αν από την άλλη επιθυμείτε να απολαύσετε την απόλυτη χαλάρωση και το ταξίδι των αισθήσεων που προσφέρουν οι σουίτες μας, τότε ακριβώς έξω από την είσοδό μας θα βρείτε ότι επιθυμείτε (παραδοσιακές ταβέρνες, εστιατόρια, φούρνους, φαρμακειά, ATM's, supermarket κτλ).